Adult Dog Chicken & Peas

Adult Dog Chicken & Peas

Premium-hundmat med särskilt kvalitativt kött och näringsrika grönsaker - utan spannmål.

Tillgängligt: I lager

Adult Dog Chicken & Peas 1kg
7,99 €
7,99 € / kg
Adult Dog Chicken & Peas 3kg
21,99 €
7,33 € / kg
Adult Dog Chicken & Peas 10kg
49,90 €
4,99 € / kg
Alla priser är inkl. 7% moms. exkl. Leveranskostnader

nutricanis Chicken & Peas ger din hund allt det han dagligen behöver. Den kvalitativa, spannmåls- och glutenfria komplettnäringen är anpassad till en vuxen, normalviktig hunds energibehov. Fodret innehåller många premium-ingredienser som hjälper hunden att vara frisk och i form länge. Tack vare den återförslutningsbara förpackningen så håller sig fodret fräscht länge.

nutricanis hundmat är spannmåls- och glutenfri som ger en bästa möjliga
artriktiga kost för din hund. Detta ger en låg allergirisk.
 


Fodret innehåller örter som stödjer din hunds hälsa på bästs sätt – de innehåller
spårämnen och antioxidanter som stärker immunsystemet
och som har en cellskyddande funktion.


Fodret har mycket proteiner – som passar perfekt för aktiva, vuxna hundar. Den höga proteinandelen ger din hund essentiella aminosyror som stärker hans muskulatur.


nutricanis Chicken & Peas har framkallats efter den nyaste näringsforskningen. Fodret är helt fritt från spannmål och gluten som kan lösa ut överkänsligheter och allergier. Istället för detta ger potatis och ärtor kvalitativa kolhydrater och fibrer (4%) som i sin tur ger en bättre näringsupptagning och matsmältning. Enligt näringsexperter så är potatis den bästa kolhydratskällan i hundmat. I ärtor finns mycket C-vitamin och fibrerna motverkar ett för högt kolestorolvärde. Klorofyllet som gör ärtorna så gröna, anses vara cancerhämmande.

nutricanis Chicken & Peas innehåller en hög andel av välsmakande kycklingkött och inga billiga slaktavfall. I fodret finns många viktiga animaliska proteiner. Den totalt höga proteinandelen på minst 25% bidrar till att hundens muskler blir mer effektiva.

För att ge din hund en optimal kost så innehåller premium-fodret flera noggrant utvalda ingredienser: det balanserade vitalkomplexet är rikt på de värdefulla, fleromättade fettsyrorna Omega-3 (över 7g/kg) och Omega-6 (över 23 g/kg). De främjar att hundens leder stärks och att pälsen glänser. De kvalitativa fettsyrorna kommer från fiskolja och linfrön.

Vegetabiliska ingredienser fyller viktiga funktioner i hundens kropp. Som ett premium-hundfoder så står det ett särskilt utval av hälsofrämjande örter på ingrediensförteckningen: snärjmåra, havstång, brännässelblad, maskrosrötter, hagtornblad och anisfrön låter visserligen exklusivt men de ger även många viktiga mineralämnen och spårämnen som kalcium, magnesium, folsyra samt järn. Dessutom har de en positiv effekt på ämnesomsättningen. Blåbär, som tillhör de särskilda ingredienserna, har en cellskyddande funktion – de innehåller fler antioxidanter än vitlök.

nutricanis Chicken & Peas innehåller inga billiga fyllnadsämnen, inga kostgjorda smakförstärkare, inga konstgjorda konserveringsmedel, inga konstgjorda färgämnen eller sötningsmedel. Bara de bästa ingredienserna.

Övertyga dig själv.

 

Produktionsland Danmark

Suitable for

Hundstorlek Liten, Medel, Stor, Mycket stor
Hundens åldersnivå Junior, Vuxen
Hundens aktivitetsnivå Normal, Aktiv, Väldigt Aktiv
Bitstorlek Medel

Customer Opinions

There are no reviews yet. Write your own review!

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?