• Leverans inom 24 timmar
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Fraktfritt över 99 € (SE)
0
0,00 €
Bitresistent hund-frisbee

Bitresistent hund-frisbee

Disc dog hund-frisbee (140g, fastback) med ökad bitresistens för nybörjare och avancerade.

Customer Rating

There are no reviews yet.

Share your thoughts:

Write a Review

Tillgängligt: Slut i lager

Bitresistent hund-frisbee
17,69 €

Vår nutricanis hund-frisbee från Wham-O kombinerar bitresistens, hållbarhet och flexibilitet med de otroliga flygenskaperna hos alla Wham-O discar. Detta gör dem till perfekta frisbees för ambitionerade nybörjare inom disc dog sporten. Det mjuka, böjliga konstmaterialet gör att skadorisken är väldigt låg. Hund-frisbeen har en exklusiv nutricanis-prägling – vi har medvetet avstått från uppåtstånde präglingar eftersom det kan medföra ojämnheter som bromsar frisbeen.

På grund av frisbeens högre centrum („dome“) så stabiliseras discens flygning och den svävande fasen förlängs. Därför flyger denna hund-frisbee längre än jämförbara frisbees och flygningen är lättare att „läsa“ för hunden – en essentiell feature för alla disc dog spelare. Denna bitresistenta frisbee är lite tyngre än våra professionella dog discs, men när det gäller flygdistansen så är det bara en minimal skillnad.

Tack vare det mjukare, bitresistentare materialet är denna hund-frisbee den perfekta disc för disc dog nybörjare som ännu inte har lärt sin hund att inte bita fast i frisbeen när den fångas. Det flexibla konstmaterialet sörjer för en ökad hållbarhet och minskar de bitmärken som negativt kan påverka discens flygegenskaper.

„Frisbee“ är ett registrerat varumärke som tillhör företaget Wham-O USA.

Produktinformation
Variant: Hund-disc (bitresistent, fastback)
Material: extra mjukt, böjligt konstmaterial
Diameter: 240mm / 24cm
Vikt: 140g

OBS: ingen tuggleksak!

 

Nettovikt i gram 140
Hundstorlek Medel, Stor, Mycket stor

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?