En artriktig kost med konsekvent goda ingredienser

nutricanis hundmat betyder inte bara en väldigt god smak, utan det innehåller även bra och noggrant utvalda ingredienser. Vi vill att din hund inte bara tycker om fodret, utan även att han även vid varje måltid får allt det han behöver för att vara frisk och kry länge. Därför betyder nutricanis premium-foder framförallt en sak: ingredienser som är kvalitativa, som du ofta inte får i annan hundmat och som bidrar till en optimal kost för din hund.

Fler och fler hundägare märker hur deras hundar utvecklar överkänsligheter eller allergier – till exempel mot glutenhaltiga spannmålsprodukter som vete eller majs. Därför tar vi tillsammans med näringsforskare och veterinärer fram unika fodersorter som efter forskningens aktualitet ger hunden allt han behöver när det gäller hälsa och välbefinnande.

Vår hundmat innehåller:

  • inga spannmål, inget gluten
  • inga konstgjorda konserveringsmedel
  • inga konstgjorda smakförstärkare
  • inga billiga fyllnadsämnen
  • inga konstgjorda färgämnen eller aromer
  • inget socker eller sötningsmedel

Vi vill att du ska kunna ge din hund en mat som du inte får dåligt samvete av. Att du ska kunna veta att han bara får innehållsämnen som gör honom gott. Och eftersom de gör honom gott, så smakar de även så gott: i vårt foder använder vi bara utvalda köttsorter som kyckling, kalkon eller anka som innehåller en hög andel av viktiga animaliska proteiner – du kommer inte att hitta några billiga slaktavfall i vårt hundfoder. Och vi avstår från spannmålsprodukter som vete, vi satsar hellre på näringsrika grönsaker som potatis och ärtor.

Premium betyder för oss: goda örter som inte bara är för den goda smakens skull eller för deras effekt i reklam. I vår hundmat har örterna endast en funktion: att stödja din hunds hälsa. Blåbär, havstång, snärjmåra, brännässelblad, maskrosrötter, egyptiska kamomillblad, hagtornblad med blommor, enbär och anisfrön är en naturlig kost för en hund och innehåller viktiga mineraler och spårämnen som även en köttätare behöver.

Vårt mål är att ge hunden en optimal kost i varje livssituation och att ta hänsyn till hundens olika behov – oavsett ung eller äldre hund, ras, överviktig eller ej.

Förresten, en sak är självklar för oss: att vi ger en tydlig innehållsdeklaration. På så vis kan du alltid kontrollera vad din hund får för mat och vi vill att du ska bli lika övertygad som vi är: att vår hundmat innehåller noggrant utvalda och värdefulla intredienser som ger din hund en artriktig och förnuftig kost.