Nöjdhetsgaranti och reklamationer

nutricanis använder bara exklusiva premium-ingredienser, den goda smaken har vi testat omfattande på hundar. Skulle din hund ändå inte vilja äta fodret så kan du gratis skicka tillbaka den öppnade förpackningen till oss och du får tillbaka allt det du betalat. Detta är nutricanis nöjdhetsgaranti.

Fyll i returlappen som var med i leveransen och skicka den och den öppnade orginalförpackningen med resterande av fodret tillbaka till oss igen. Vänligen se till att den öppnade förpackningen sluts väl innan den skickas.

Vänligen kontakta oss per telefon eller email om du vill returnera något. Vår kundservice ordnar sedan att du får en returnerings-etikett via mail, denna kan du bara skriva ut och klistra fast på ditt paket. Returpaketet skickas kostnadsfritt.

Reklamationer
Trots en stor noggrannhet kan det i undantagsfall hända att du får fel eller skadade varor levererade. Naturligtvis tar nutricanis dessa gratis i retur och byter dem snabbt och utan några extra kostnader. Vi sänder med en returlapp vid varje leverans, denna fyller du i och skickar bara tillbaka den felaktiga eller skadade varan till oss igen, sänd den vänligen i orginalförpackningen.