Om nutricanis

Vi vill utveckla ett hundfoder som tar hänsyn till de förändrade behoven hos hundar. Vårt foder ska bidraga till din hunds hälsa. Därför arbetar vi redan i utvecklingen i ett nära samarbete med veterinärer och näringsforskare. Bara så kan vi lova dig att allt vårt unika foder är av en hög kvalitet och att din hund får bästa sortens näring.

Hos oss jobbar människor som älskar hundar och de vill naturligtvis också att din fyrbenta vän håller sig frisk och kry. Vi tror att trivsel och livsglädje är viktigt för varje hundägare och därför arbetar vi ständigt med att vidareutveckla vårt foder och vi anpassar det även efter erfarenheter från hundägare - därför har vi till exempel uteslutit vete och glutenhaltiga ingredienser redan från början, eftersom vi vill undvika överkänsligheter och allergier.

Tack vare det nära samarbetet med experter så växer vår kunskap snabbt, precis som vårt unga företag. Vårt mål är att skapa en förståelse för hur viktigt det är med att hunden får den rätta födan och att ge så många hundvänner som möjligt en möjlighet att hålla hunden i form med premium-ingredienser - och detta till rättvisa priser.

För att detta ska kunna fungera så investerar vi inte i reklam eller säljer till fackhandeln, vi satsar hellre på värdefulla ingredienser. Vi satsar inte på få premium-ingredienser som vi skulle kunna använda oss av i reklam. Utan vi satsar på ett foder som nästan uteslutande innehåller premium-ingredienser - från 98% bästa, proteinrikt kalkonkött till oansenliga, men antioxidativt verkande blåbär.

Övertyga dig själv om vårt foder och vår näringsfilosofi.