Vår hundmat - en artriktig komplettnäring

nutricanis hundmat

nutricanis torrfoder består av lättsmälta, helt spannmålsfria ingredienser som har tagits fram gemensamt med näringsexperter och veterinärer. Det innehåller kvalitativa, animaliska och vegetabiliska beståndsdelar som din hund mår bra av och som ger honom allt han behöver: proteiner, kolhydrater, fibrer, vitaminer och mineraler.

Med nutricanis torrfoder kan du vara säker på att din fyrbenta vän får en förnuftig och balanserad kost som länge håller honom frisk och kry.

nutricanis hundmat innehåller bästa sortens kött som inte bara smakar väldigt bra, utan även har en hög andel av animaliska proteiner (minst 25%) som stärker hudens muskulatur. Samtliga fodersorter är spannmålsfria och vi avstår från glutenhaltiga ingredienser eftersom dessa kan lösa ut överkänsligheter och allergier.


Den optimala kosten för varje hund:

  • Spannmåls- och glutenfri för bästa matsmälning
  • kvalitativa animaliska proteiner för en starkare muskulatur
  • kvalitativa kolhydrater från grönsaker & växter för en bättre upptagning av näring & en bättre matsmältning.
  • nödvändiga vitaminer och mineraler som ger en bättre ämnesomsättning och som stärker immunsystemet (antioxidanter)
  • utan konstgjorda färgämnen, utan soja, utan smakförstärkare, socker eller sötningsmedel

Ett noggrant sammanställt, balanserat vitalkomplex stödjer din hunds aktivitet. De värdefulla Omega-3 och Omega-6 fettsyrorna kommer från kvalitativ fisk, linfrön eller rapsolja. Förutom potatis så innehåller fodret fler näringsrika grönsaker som ärtor som är en optimal kolhydratskälla som ger energi. Utvalda örter som blåbär ger hunden extra mineralämnen och näringsämnen med antioxidativa skyddsfunktioner.

Detta premium-hundfoder innehåller varken billiga fyllnadsämnen eller konstgjorda smakförstärkare, inga konserveringsmedel, färgämnen eller aromer, inget socker och inga sötningsmedel. De ägnar sig till en artriktig kost för varje ras och hundstorlek. För särskilda behov som t ex för hundar som lätt blir överviktiga så finns nutricanis fodren dessutom i en fettsnål och en fiberrikare variant. Olika förpackningsstorlekar, ett praktisk påse med dragkedja, snabb leverans inom 24 timmar och en produktion i små mängder sörjer för att din hund alltid får färskt foder och det han behöver.