Attraktiva fördelar för registrerade hunduppfödare

Som uppfödare kan du ta del av nutricanis särskilda uppfödarprogram. Med vårt program vill vi hjälpa dig att föda upp dina valpar till friska och aktiva hundar. Vi ger gärna vidare vår kunskap gällande riktig hundnäring: en personlig kontaktperson står dig till förfogande vid frågor och vi ser fram emot om du ger oss en feedback som kan hjälpa dig ännu mer.

Du som är uppfödare kan inte bara ta fördel av en professionell rådgivning, vi ger dig även exklusiva rabatter och särskilda erbjudanden som är skräddarsydda just för dina behov. Efter önskemål sänder vi dig regelbundet speciella valp-paket eller gör beställningen av stora förpackningar särskilt enkel. Om du vill rekommendera oss för vänner och bekanta tackar vi dig naturligtvis med några extra saker.

Att vara med i nutricanis uppfödarprogram är gratis och du måste bara registrera dig en gång för detta. Gör det med en gång – skicka oss bara ett email med din adress, ett bevis på din uppfödning och ditt momsregistreringsnummer. Efter en kort kontroll av oss kommer du att kunna ta del av alla speciella erbjudanden och fördelar.

Övertyga dig själv vad nutricanis kan göra för dig: beställ vårt informationspaket – gratis och ej bindande. Det innehåller informativa broschyrer, innehållsrika samples och en liten överraskning.