Våra hund-snacks – de spannmålsfria snacks-alternativen.

Nutricanis hund-snacks

nutricanis snacks är de spannmålsfria snacks-alternativen med premium-ingredienser och en riktigt god smak. De kan användas som belöning till den aktiva hunden, till att skämma bort då och då eller som kalorifattigt hundgodis - snacks-ingredienserna är ett perfekt komplement till alla nutricanis kompettfodersorter. Perfekta att ta med eller att ge bara sådär.

Det är läckra tuggremsor, mjuka softies eller knapriga biskvier: nutricanis snacks är helt spannmålsfria och innehåller noggrant utvalda ingredienser som bästa kött som ger en god smak, näringsrika grönsaker och värdefulla näringsämnen.

Snacksen finns i olika varianter: med en hög andel av kvalitativt, proteinrikt kött för den aktiva hunden – särskilt läckra och tuggvänliga länge. Med näringsrika grönsaker och en fin smak för att skämma bort med då och då. Eller knapriga och kalorifattiga utan att ge något dåligt samvete.

I motsats till många andra hundgodisar så innehåller inga av våra snacks socker eller sötningsmedel. På så vis kan du unna din hund en extra portion och ändå hjälpa honom att sig i en bra form.


Det spannmålsfria snacks-alternativet:

  • lättsmält eftersom de är helt fria från spannmål och gluten
  • bästa sorts kött för en riktigt god smak och med en hög andel av animaliska proteiner
  • näringsrika grönsaker som potatis, äpplen eller morötter
  • med vitaminer, mineraler och fibrer
  • garanterat utan socker eller sötningsmedel