Senior Dog Chicken & Peas Light

Senior Dog Chicken & Peas Light

Spannmålsfritt premium-hundfoder med en minskad fetthalt och en ökad fiberhalt.

Tillgängligt: I lager

Senior Dog Chicken & Peas Light 1kg
7,99 €
7,99 € / kg
Senior Dog Chicken & Peas Light 3kg
21,99 €
7,33 € / kg
Senior Dog Chicken & Peas Light 10kg
49,90 €
4,99 € / kg
Alla priser är inkl. 7% moms. exkl. Leveranskostnader

nutricanis Chicken & Peas light passar perfekt för den vuxna hunden som tenderar till att bli överviktig. Fodret innehåller mindre fett (9%), men mer fibrer (5%) som bidrar till en optimal näringsupptagning och som hjälper hunden att ge honom det han dagligen behöver. Den återförslutningsbara förpackningen gör att innehåller håller sig fräscht länge.

nutricanis hundmat är spannmåls- och glutenfritt och ger din hund en så artriktig kost som möjligt. För en optimal matsmältning och en låg allergirisk.



Fodret är näringsrikt med minskad fetthalt och med en ökad fiberhalt – Optimalt anpassat till äldre, överviktiga och mindre aktiva hundars behov.



Fodret innehåller essentiella Omega3- och Omega6-fettsyror som främjar blodcirkulationen, ledernas och immunsystemets hälsa samt som ger en glänsande och smidig päls.



Chicken & Peas light-variant ägnar sig särskilt för hundar som har ett lägre energibehov än de flesta andra hundar – på grund av deras ålder, deras ras, en minskad aktivitet som en följd av en kastrering eller andra anledningar. Den kraftigt minskade fetthalten på bara 9% hjälper din fyrbenta vän att permanent kunna hålla formen. Mindre fett behöver dock inte betyda att det är mindre kött: den höga andelen av välsmakande kycklingkött ger hunden kvalitativa animaliska proteiner (minst 25% i fodret) som bidrar till att musklerna stärks.

Ärtor och potatis ger inte bara viktiga kolhydrater. De fibrer som finns i de näringsrika grönsakerna främjar också mättnadskänslan och matsmältningen. De bidrar till att de värdefulla näringsämnena kan tas upp av din hund på bästa sätt. Grönsaker innehåller viktiga vitaminer. Även ärtor är rika på C-vitamin och de innehåller det naturliga färgämnen klorofyll som anses som cancerhämmande.

Särskilt hos överviktiga hundar är det viktigt att lederna stärks. Det noggrant framtagna vitalkomplexet innehåller en hög andel av de fleromättade fettsyrorna Omega-3 och Omega-6 i ett bra förhållande på 3:1. Det främjar ledernas smidighet och har även en inflammationshämmande funktion, som kan spela en viktig roll hos artros. Hos äldre hundar kan det också bidra till att pälsen glänser. nutricanis fettsyror kommer från fiskolja och linfrön som anses vara kvalitativa källor.

Chicken & Peas light innehåller viktiga vegetabiliska ingredienser som ger värdefulla mineralämnen och spårämnen: magnesium, kalcium, folsyra samt järn. Premium betyder för nutricanis att man även hittar lite mer ovanliga namn bland ingredienserna, eftersom dessa anses vara särskilt hälsofrämjande: bland annat egyptiska kamomillblommor, anisfrön, hagtornblad- och blommor, enbär, blåbär, havstång och snärjmåra. De ger en bättre näringsupptagning eller innehåller – som blåbären – cellskyddande antioxidanter.

Naturligtvis lovar nutricanis en bra kvalitet även hos Chicken & Peas light. Därför hittar du inte heller här några billiga fyllnadsämnen, konstgjorda smakförstärkare, konstgjorda konserveringsmedel, konstgjorda färgämnen, socker eller sötningsmedel. Bara de bästa, kvalitativa ingredienserna.

Men övertyga dig själv, helt enkelt!

 

Produktionsland Danmark

Suitable for

Hundstorlek Liten, Medel, Stor, Mycket stor
Hundens åldersnivå Vuxen, Senior
Hundens aktivitetsnivå Inaktiv, Normal
Bitstorlek Medel

Customer Opinions

There are no reviews yet. Write your own review!

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?