• Leverans inom 24 timmar
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Fraktfritt över 99 € (SE)
0
0,00 €
Nutricanis hund-scarfs

Nutricanis hund-scarfs

Den snygga och bekväma accessoiren för din hund. Handtillverkad av mjuk bomull.

Tillgängligt: I lager

Nutricanis hund-scarfs
4,87 €
14,32 € / 100 g
Alla priser är inkl. 19% moms. exkl. Leveranskostnader

Scarfsen från nutricanis är på alla sätt och vis det rätta för din fyrbenta vän. Denna moderiktiga accessoire skyddar din älskling mot stark blåst, som även hos hundar kan ge en förkylning. Dessutom sörjer den lysande gröna färgen på denna nutricanis scarfs att din hund syns bättre. Speciellt om han tar en liten tur i vattnet eller befinner sig i skogen eller i buskar. Scarfsen ger även en modern och snygg look. Just det riktiga komplementet till ett halsband eller koppel. Det är det absolut rätta för alla hundar som gärna vill leka och busa ute hela dagen.

Scarfsen kan vikas till en trekant och knyts löst runt hundens hals. På den långa sidan blir det sedan öglor som scarfsen kan dras i genom.

nutricanis scarfs är tillverkad av ett robust, mjukt bomulls-popeline-material och har en storlek på 53 cm x 53 cm. Ett tryck med nutricanis och nutricanis-hunden finns framtill. Scarfsen är lätt att rengöra och tvättas i 40 grader i tvättmaskinen, men den är inte ägnad till torktumlare och bör inte rengöras i kemtvätt. nutricanis scarfs har noggrant sytts, färgats, tryckts och strykts för hand.

 

Nettovikt i gram 34
Hundstorlek Liten, Medel, Stor, Mycket stor

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?